VILLA GIJNIG
freelance kinderfysiotherapie
 
Contact.html
Kinderfysiotherapie.html
Als het beestje maar een naam heeft!!
Als je voor jezelf begint, moet je aan een hoop dingen denken. Dus ook aan een naam voor je “bedrijf”. Aangezien ik met kinderen werk, vind ik dat de naam vrolijk en gezellig moet klinken. 
Ik ben een beetje gaan spelen met de namen van mijn eigen kinderen en heb de eerste delen van hun naam gecombineerd. Daar is Gijnig uitgekomen. Alleen Gijnig vond ik te kort. Er moest dus iets bij. Dat werd Villa, want dat is vrolijk en gezellig en ligt goed in het gehoor. Villa Gijnig was geboren!
Het “spelfoutje” in Gijnig vind ik wel grappig. Het valt op en zo zie je maar dat fouten maken best mag. Ook bij Villa Gijnig!!

Meer informatie? info@villa-gijnig.nl

Welkom bij Villa Gijnig!
Villa Gijnig verzorgt freelance kinderfysiotherapie. Dit wil zeggen dat het mogelijk is om Villa Gijnig in te huren voor alles wat met kinderfysiotherapie te maken heeft. Dit kan variëren van onderzoek en behandeling van kinderen tot het geven van cursussen en lezingen. Vanzelfsprekend kan er ook aan Villa Gijnig gedacht worden als iemand op zoek is naar een waarneming of de specialisatie kinderfysiotherapie vorm wil geven in zijn/haar eigen praktijk. 
Villa Gijnig is gevestigd in Roosendaal, maar is niet per definitie gebonden aan deze plaats of regio.
WELKOM
Over_mij.html
OVER MIJOver_mij.html
CONTACTContact.html
Contact.html
GIJNIGE GRIPPERSGijnige_Grippers.html
KINDERFYSIOTHERAPIEKinderfysiotherapie.html