VILLA GIJNIG
freelance kinderfysiotherapie
 

Meer informatie? info@villa-gijnig.nl

Over mij

Mijn naam is Yvonne Schippers en ik ben werkzaam als geregistreerd kinderfysiotherapeut. 
In 1996 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut op de (toen nog zo geheten) Hogeschool West en Midden Brabant. Ik heb toen een aantal jaar als algemeen fysiotherapeut gewerkt.
In 2000 ben ik begonnen aan de 4 jarige part-time post HBO opleiding kinderfysiotherapie van Avans. In 2004 behaalde ik mijn diploma en werd ik geregistreerd kinderfysiotherapeut. In die functie heb ik een aantal jaar in de 1e lijn gewerkt en in de verstandelijk gehandicaptenzorg. De afgelopen jaren heb ik ook nog diverse cursussen gevolgd waaronder o.a.  Plagiocephalometrie, wat inhoudt dat ik de mate van schedelafplatting bij babytjes kan meten en interpreteren en Het Fitte Kind, gericht op conditie en kracht bij kinderen. Ook heb ik me gespecialiseerd in de schrijfmotoriek.
In mijn werk als kinderfysiotherapeut merk ik dat er met grote regelmaat vragen bestaan omtrent de motorische ontwikkeling van kinderen. “Hot items” op dit moment zijn vooral de schrijfmotoriek, en de voorkeurshoudingen bij baby’s. 
Villa Gijnig is er om mensen hierbij te ondersteunen en te begeleiden. Hierbij kan gedacht worden aan onderzoek, behandeling, meedenken, brainstormen, workshops, lezingen, cursussen etc. 
(Bijna) alles is mogelijk!

Villa Gijnig staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Ik sta ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister, ben in het bezit van een Verklaring Arbeidsrelatie en ik ben BIG geregistreerd.
Kinderfysiotherapie.html
Welkom.html
WELKOMWelkom.html
OVER MIJ
Contact.html
CONTACTContact.html
KINDERFYSIOTHERAPIEKinderfysiotherapie.html
Contact.html
GIJNIGE GRIPPERSGijnige_Grippers.html